Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

“Проліска-Запоріжжя” передала мешканцям одного з пунктів компактного проживання 75 тон вугілля для котельні

mig.com.ua

“Проліска-Запоріжжя” передала мешканцям одного з пунктів компактного проживання 75 тон вугілля для котельні

Команда “Проліска-Запоріжжя” за підтримки Гуманітарного фонду для України (UHF) Управління ООН з координації гуманітарних справ / OCHA Ukraine, надала допомогу одному з місць компактного проживання (МКП) внутрішніх переселенців.

До шелтеру, що працює на базі ВП “Санаторій-профілакторій акціонерного товариства “Запорізький виробничий алюмінієвий комбінат”, передано 75 тон вугілля на загальну суму 1 млн 027,5 тис. грн.Це задовольнить потреби теплозабезпечення майже 90 мешканців МКП.

Адміністрація та мешканці МКП були дуже вдячні Гуманітарна місія “Проліска” за таку важливу допомогу яку вони з нетерпінням чекали. Всі люди, які проживають в даному МКП згуртовано відгукнулись на прохання адміністрації невідкладно завантажити вугілля до ангара.

Завдяки допомозі «Пролісці» мешканцям цього МКП не тільки тепло, а й затишно. Раніше за підтримки UNHCR Ukraine – Aгентство ООН у справах біженців в Україні, Гуманітарна місія “Проліска” облаштувала зазначене МКП технічним обладнанням, меблями та побутовою технікою на загальну суму майже 640 тис. грн.

Надання допомоги триває!

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
2 мая 2024