Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Заставу ексголові Держспецзв’язку Щиголю рішенням суда залишили без змін

glavnoe.in.ua

Заставу ексголові Держспецзв’язку Щиголю рішенням суда залишили без змін

Апеляційна палата ВАКС залишила без змін запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення 25 млн грн застави колишньому голові Держспецзв’язку, якого підозрюють у заволодінні державними коштами у сумі понад 62 млн грн.

Про це Спеціалізована антикорупційна прокуратура повідомляє в Телеграмі.

«22 грудня 2023 року Апеляційна палата ВАКС відмовила в задоволенні апеляційної скарги сторони захисту та залишила без змін ухвалу ВАКС від 23.11.2023 про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення 25 млн грн застави колишньому голові Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України (Держспецзв’язку), який спільно з іншими особами підозрюється у заволодінні державними коштами у сумі понад 62 млн грн під час закупівлі Державною службою засобів інформатизації, призначених для створення системи захищених реєстрів даних», – йдеться в повідомленні.

Зважаючи на те, що заставу внесено, на особу наразі покладено відповідні процесуальні обов’язки.

Ухвала АП ВАКС набирає законної сили з моменту проголошення, є остаточною та оскарженню не підлягає.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
4 мая 2024