Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

До школярів Запоріжжя завітав легендарний пес Патрон

mig.com.ua

До школярів Запоріжжя завітав легендарний пес Патрон

Напередодні новорічних свят справжнім подарунком для запорізьких дітей стало знайомство з легендарним чотирилапим піротехніком – псом Патроном.

За участі Патрона запорізькі рятувальники проводять для дітей уроки з протимінної безпеки: розповідають, як поводитися з вибухонебезпечними предметами та як надати першу медичну допомогу при пораненні.

У Запоріжжі в одній із шкіл за участю Патрона відбувся урок з протимінної безпеки для дітей, а також пройшов захід, під час якого благодійний фонд “Мама плюс я” разом з дітками працювали над створенням посібника з протимінної безпеки.

До нашого міста пухнастий сапер приїхав під наглядом речниці обласного управління ДСНС України в Чернігівській області Ірини Щукіної.

У Чернігівської області він несе службу у піротехнічному підрозділі ДСНС – з початку повномасштабної війни він перебуває на бойовому чергуванні 24/7 та разом з піротехніками залучається на розмінування, а також бере участь у розмінуванні деокупованих територій Донецької, Харківської, Миколаївських областей.

Про це повідомив 5 канал.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
4 мая 2024