Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Нові послуги та дизайн: в “Дії” провели низку змін

glavnoe.in.ua

Нові послуги та дизайн: в “Дії” провели низку змін

В “Дія” сьогодні презентували низку нових змін. Від нових послуг та до оновленого дизайну.

Так, сьогодні на Diia Summit за участі президента Володимира Зеленського та урядовців презентували нові сервіси для українців. Зауважимо, що подібний саміт відбувся вперше з початку повномасштабної війни. Захід став початком нової сторінки в житті цифрової держави.

“Запустили понад 70 сервісів у застосунку та на порталі Дія, переосмислили платформу “Дія.Освіта”, створили основу для електронних реєстрів Дія.Engine. І це лише частина екосистеми “Дія”, – акцентував очільник Мінцифри Михайло Федоров.

Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров озвучив, які нові послуги стали доступними у застосунку держпослуг. Серед них:

Новий дизайн застосунку. Він став інклюзивним, зрозумілим та сучасним. Тепер головний екран стане функціональнішим, оновлені документи. Також в “Дія” додали стрічку з важливими оновленнями.

“Ці сервіси покажуть зовсім новий підхід до державних послуг, у якому немає місця корупції та бюрократії”, – зазначили в Мінцифри.

Протестувати нові послуги можна та оцінити дизайн можна після оновлення додатку.

Також у Мінцифри анонсували, що продовжать трансформацію, і у планах на наступний рік – запуск “Дія.Офісу” та “Мрії”.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
4 мая 2024