Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

У Миколаєві цьогоріч 110 школярів закінчили навчальні заклади з медалями

korabelov.info

У Миколаєві цьогоріч 110 школярів закінчили навчальні заклади з медалями

У 2023 році 110 миколаївських школярів закінчили навчальні заклади з медалями, 85 випускників отримали золоті медалі за досягнення у навчанні, 25 – срібні. Торік у Миколаєві було 107 медалістів, за успіхи у вивченні окремих предметів Похвальними грамотами нагороджено 220 одинадцятикласників, передає пресслужба Миколаївської міської ради.

“278 дев’ятикласників отримали свідоцтва особливого зразка. 1970 учнів перевідних класів нагороджено Похвальними листами “За високі досягнення у навчанні” 26 випускників Миколаєва отримали найвищий результат – 200 балів з окремих предметів Національного мультипредметного тесту. Найвищі 400 балів з двох предметів – української мови та історії України – здобув випускник ліцею №22. Переможцями та призерами інтелектуальних конкурсів став 271 учень”, – йдеться у повідомленні.

6 обдарованих миколаївців перемогли на Всеукраїнському етапі учнівських олімпіад з математики, хімії, біології, астрономії, української мови, історії. Вихованці ліцею №38 та ліцею ім. М.Александрова увійшли до складу збірних команд України з міжнародних олімпіад з математики та астрономії.

Учениця гімназії №50 посіла І місце в номінації «Література» на XXІ Всеукраїнському конкурсі, присвяченому Шевченківським дням.

Учениця ліцею ім. М.Аркаса нагороджена Дипломом з відзнакою за результатами VII Міжнародного конкурсу наукових і мистецьких робіт.

Випускниця Миколаївського ліцею №58 здобула срібну медаль Всеукраїнського конкурсу «Олімпіада геніїв України» та отримала грант на навчання в коледжі США.

1272 вихованці закладів позашкільної освіти здобули перемогу у конкурсах міжнародного та всеукраїнського рівнів.

Нагадаємо, в Миколаєві функціонують 24 ліцеї, 41 гімназія, 2 початкові школи та 1 спеціальна. У 2022/2023 навчальному році одинадцять класів закінчив 2231 учень.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
8 мая 2024