Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Як повернутися до свого натурального кольору волосся після його освітлення або фарбування у темний колір — поради від експертів

medicalanswers.com.ua

Як повернутися до свого натурального кольору волосся після його освітлення або фарбування у темний колір — поради від експертів

Більшість з нас зіштовхувалися з цим — фарбувати волосся набридає, хочеться повернутися до свого натурального відтінку, але зробити це тепер надто вже складно… Не чекати ж кілька років, поки волосся відросте? Та й ходити з недоглянутою головою якось не дуже… Саме тому ми поговорили зі стилістом і дізналися, як все ж таки вчинити у цій непростій ситуації!

Якщо ви з білявки вирішили знову стати шатенкою або брюнеткою

Знайома історія — ви пофарбувалися у блонд, а через кілька місяців зрозуміли, що просто нестерпно кожні два тижні зафарбовувати відросле темне коріння. Та й взагалі бути брюнеткою вам подобалося більше! Що ж робити?

У першу чергу потрібно розуміти, що перефарбуватися у блонд — це складно, але і перейти зі світлого у темний колір — теж не настільки легко, як могло б здатися. Начебто що такого — візьміть темнішу фарбу і зафарбуйте. А саме тут і є підступ!

Повернути колір, наближений до натурального, — це іноді важке завдання навіть для професіонала. Чим довше ви були білявкою, тим складніше буде наповнити волосся темним пігментом. Зазвичай, фарбуватися доводиться у два етапи: після першого фарбування потрібно буде зробити друге через 2-3 тижні, тому що у пористій структурі освітленого волосся колір надовго не затримується.

Як правильно вибирати фарбу

Тут важливо врахувати кілька правил:

Якщо ви були природною білявкою, але фарбувалися у темний колір

Тепер розглянемо зворотну ситуацію: як відмовитися від темного кольору і знову стати білявкою або світло-русявою? Відрощувати натуральне волосся — не варіант, тому що світлі корені виглядають ще гірше, ніж темні після фарбування у блонд. Тож доведеться попрацювати!

Є правило, яке знає кожен професійний перукар: барвник не освітлює раніше пофарбоване волосся. Що ж у такому разі робити? Вам доведеться вдатися до процедури блондування, яка є не найкориснішою для волосся. Блондування — це видалення з волосся натурального і штучного пігменту. Робити це краще у салоні, тому що вдома ви ризикуєте геть зіпсувати свою шевелюру.

Після блондування волосся потрібно тонувати, тобто прибрати непотрібні пігменти. Найчастіше нам необхідно уникнути жовтого і червоного подтонів. Тонування спрямоване на заповнення волосся штучним пігментом і компонентами, що доглядають. Спеціальний препарат закриє кутикулу волосся, яка після освітлення розкрилася, створить захисну плівку навколо кожної волосини для блиску і сяйва кольору.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
3 мая 2024