Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Миколаївські рятувальники: через несправність газової колонки, чадним газом отруїлись 3 дорослих та немовля

korabelov.info

Миколаївські рятувальники: через несправність газової колонки, чадним газом отруїлись 3 дорослих та немовля

Миколаївські рятувальники нагадують про небезпеку чадного газу, 8 грудня 2023 року, рятувальників сповістили про те, що стався ще один такий епізод. Попередньо, через несправність газової колонки, чадним газом отруїлись 3 дорослих та одна дитина — немовля. Всі вони перебувають у лікувальному закладі.

Як повідомляють в Головному урправлінні ДСНС України у Миколаївській області за статистикою, більшість отруєнь пов’язані з тим, що люди щільно закривають пластикові вікна і мало провітрюють приміщення, встановлюють вентилятори у вентиляційній шахті решітки, де природним шляхом має виходити відпрацьоване повітря у приміщенні. Вмикаючи вентилятор він примусово витягує з приміщення повітря і тим самим створює зворотну тягу – починає тягнути чадний газ з комина, котла чи колонки, куди має виходити той самий чадний газ. Відтак, у приміщення потрапляє дим, тобто відпрацьовані продукти горіння разом з чадним газом, і виникає отруєння.

Тож рятувальники Миколаївщини нагадують, щоб уберегтися від отруєння чадним газом, дотримуйтеся таких правил:

Ці прості правила можуть вберегти життя!

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
6 мая 2024