Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

У Запоріжжі 140 працівників поліції здали 60 літрів крові

mig.com.ua

У Запоріжжі 140 працівників поліції здали 60 літрів крові

У п’ятницю, 8 грудня, близько 140 працівників підрозділів організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування ГУНП Запорізької області (УОАЗОР) здали кров для потреб цивільної та військової медицини.Так правоохоронці вирішили підтримали поранених бійців ЗСУ та мирних мешканців, які лікуються у медзакладах області.

Поліцейські збагатили стратегічний запас крові у місцевих закладах охорони здоров’я на 60 літрів.

Варто зазначити, що запорізькі поліцейські не вперше долучаються до поповнення необхідних запасів крові.

«Цього разу своїм прикладом ми прагнемо донести, що донорство крові має стати частиною повсякдення та громадянським обов’язком кожного свідомого українця, – каже начальник УОАЗОР ГУНП в Запорізькій області, полковник поліції Вадим Малига. – Долучайтесь до доброї справи і пам’ятайте, що один благодійний «донат» допоможе врятувати життя трьох людей».

Медики вдячні донорам у погонах та наголошують, що кров, її компоненти потрібні завжди. Життя непередбачуване, екстрена та невідкладна допомога може знадобитись будь-кому.

Тож варто завчасно поділитись частинкою себе для порятунку інших.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
5 мая 2024