Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

"Купив" автомобіль: житель Миколаївщини перерахував шахраю 276 тисяч

korabelov.info

Купив автомобіль: житель Миколаївщини перерахував шахраю 276 тисяч

Під приводом купівлі автомобіля мешканець Первомайська перерахував шахраям майже 277 тисяч гривень, про що повідомили у поліції Миколаївщини.

“5 грудня до відділу поліції звернувся 27-річний чоловік та повідомив про те, що його ошукали шахраї. Постраждалий розповів, що він знайшов на одній із інтернет-платформ оголошення про продаж автомобіля. Листуючись із потенційний продавцем, заявник домовився про передоплату та перерахував на рахунок автора оголошення 276 тисяч 158 гривень. Згодом псевдопродавець не виконав обіцяних вимог та перестав виходити на зв’язок, а чоловік втратив свої кошти, не отримавши бажаного транспортного засобу”, – йдеться у повідомленні.

За вказаним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за частиною 3 статі 190 Кримінального кодексу України («Шахрайство»). Санкція статті передбачає покарання до п’яти років позбавлення волі.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
2 мая 2024

Другие новости

Больше новостей