Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Зеленський у Харкові відвідав метрошколу

glavnoe.in.ua

Зеленський у Харкові відвідав метрошколу

Президент Володимир Зеленський під час свого візиту на Харківщині відвідав станцію метро “Університет”, де облаштовані класи для навчання.

Про це повідомили в Офісі президента.

Зеленський поспілкувався з вчителями й учнями та нагородив педагогів орденами княгині Ольги 3-го ступеня, надав почесні звання “Заслужений працівник освіти України” та “Заслужений вчитель України”.

“Приємно бути на Харківщині, бачити дітей, їхні усмішки, оченята – маленькі, дуже приємні, але вже трішки дорослі – через усі випробування, які діти проходять разом з усією країною. Я хочу вам усім подякувати за те, що Харківщина не порожня, за те, що тут є прекрасні діти, люди різних професій. Безумовно, є ви – вчителі. Якщо є школа, навіть така креативна, є й життя. Дякую за вашу роботу, за служіння дітям України. Хочу подякувати за те, що ви в Україні, з українськими дітьми, дякую за те, що ви несете знання нашим дітям під час війни і що війна не зупинила вас”, – наголосив Зеленський.

На станції “Університет” навчається 831 дитина із 40 класів, які закріплені за 11 закладами освіти.

Приміщення для навчання дітей розташовані на п’яти станціях Харківського метрополітену: “Університет”, “Перемога”, “Тракторний завод”, “Метробудівників” та “Академіка Павлова”. Сформовано 105 класів, у яких навчаються 2094 учні 1–11-х класів. Кабінети закріплені за 26 ліцеями. Діти навчаються у дві зміни.

Школярів з усього міста безкоштовно підвозять автобусами за 12 маршрутами в супроводі патрульної поліції. В автобусах із дітьми перебувають особи супроводу.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
6 мая 2024