Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

«Облтеплоенерго» пояснило, чому батареї в домівках миколаївців недостатньо гарячі

korabelov.info

«Облтеплоенерго» пояснило, чому батареї в домівках миколаївців недостатньо гарячі

Комунальне підприємство “Миколаїоблтеплоенерго” пояснило, що через потепління знизили температуру теплоносія, який подається в будинки абонентів.

“З потеплінням на вулиці маємо звернення від споживачів щодо недостатнього гарячих батарей в будинках. Чому ж батареї недостатньо гарячі – пояснюємо. Сьогодні на вулиці температура повітря складає +9 градусів за Цельсієм. Подача теплоносія підприємством здійснюється відповідно до затверджених виконкомом ММР температурних графіків, зважаючи на температуру зовнішнього повітря. На об’єктах теплопостачання підприємства це відбувається в автоматичному режимі, без будь-якого втручання зовні”, – йдеться у повідомленні підприємства.

На підприємстві пояснили, що температура подачі теплоносія при +9 градусах буде відрізнятися від температури при -9 і т.д.

“Тож ваші опалювальні прилади зі зниженням температури зовнішнього повітря ставатимуть теплішими”, – йдеться у повідомленні.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
8 мая 2024