Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Кorabelov.info - в трійці лідерів серед найпопулярніших миколаївських медіа

korabelov.info

Кorabelov.info - в трійці лідерів серед найпопулярніших миколаївських медіа

Життя Миколаєва та миколаївців, робота влади й громад, розвиток міста, проблеми регіону й шляхи їх вирішення, відновлення й відбудова міста, відкриття нових закладів, новини війни, документування воєнних злочинів, допомога постраждалим та ВПО, соціальні й культурні проєкти, важливі місцеві заходи, історії талановитих миколаївців та героїв міста — про усе це пишуть локальні медіа Миколаєва. Фахівці контент-маркетингової платформи PRNEWS.IO склали список десяти найпопулярніших медіа про новини Миколаївської області на основі даних власного каталогу, який налічує понад 100 тис. ЗМІ з усього світу, та відомостей статистики з сервісу SimilarWeb. Основним критерієм відбору стала кількість переглядів сторінок за 9 місяців 2023 року.

Найвідвідуванішим став інформаційний портал Novosti-N. За перші дев’ять місяців поточного року медіа переглянуло 19 млн користувачів. На другому місці — сайт News.pn з 13 млн переглядів.

Третє місце посів сайт Кorabelov.info, який відвідали за вказаний період понад 2,7 млн разів. Інтернет-видання пише про головні події життя місцевих мешканців (Корабельного району, міста та Миколаївської області), а також новини війни, економіки, політики, спорту, культури та інші.

Четверте місце у списку належить сайту 0512.com.ua. За дев’ять місяців 2023 року його переглянули 2,2 млн разів.

П’яте місце – за медіа НикВести, які зібрали 2,1 млн переглядів за дев’ять місяців 2023 року.

*Дослідження проводилося на основі сайтів з каталогу PRNEWS.IO. Статистика відвідуваності ґрунтується на аналітиці SimilarWeb. Період — з 1 січня до 30 вересня 2023 року.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
2 мая 2024

Другие новости

Больше новостей