Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

40 км від лінії фронту: перед Корабельною райадміністрацією замінюють асфальт на плитку

korabelov.info

40 км від лінії фронту: перед Корабельною райадміністрацією замінюють асфальт на плитку

В Корабельному районі Миколаєва, на чому вже неодноразово акцентувалася негативна увага місцевих мешканців, продовжують ремонтні роботи перед будівлею райадміністрації – ломають нормальної якості асфальт та викладають замість нього тротуарну плитку. Всі заклики простих людей направляти гроші не на подібні речі, а на ЗСУ, місцевою владою цинічно ігноруються.

Нагадаємо, ми писали: Зруйнувати і зробити заново: площу біля райадміністрації в Корабельному перебудують за 4 млн з гаком

Один з небайдужих мешканців записав на відео розмову з робітниками фірми-підрядника, що виконує ремонтні роботи біля будівлі адміністрації району. Обережно, на відео – нецензурні висловлювання! (18+)

– Як там кажуть, “не на разі”… 40 км до позицій підорів, он там Кінбурнська коса. Адміністрація… Тут є асфальт нормальний, ходити можна… А тут – на тобі! Х*йовий асфальт, виходить… Он, стоять п**раси… Це що, готуємося до якогось параду перемоги?.. Просто п***ець… Що ви, привіт пацанам на передовій не хочете передати? І як вони до цієї х**ні ставляться, – спитав мешканець у працівників, що стояли неподалік.

– А що трапилося?.. А до чого тут ми? Он, іди туди (вказуючи в бік райадміністрації). Ми – робітники. Хлібчик ти іси? Я теж їсти хочу, – відповідають чоловікові працівники.

Раніше повідомлялося:“У нас що, війна скінчилася?”, – в Корабельному обурені ремонтом площі перед адміністрацією

“Кінець року – адміністрація відбиває кошти(((. Їм війна – не війна, коли треба набивати кармани”, – прокоментувала відео місцева мешканка Тетяна.

Читайте також:“Закатали багном колишній тротуар і зробили пародію”, – обурені мешканці Корабельного району

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
3 мая 2024