Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

НАЗК: три грецькі компанії-перевізники – більше не спонсори війни

mig.com.ua

НАЗК: три грецькі компанії-перевізники – більше не спонсори війни

Про це повідомили у пресслужбі НАЗК.

НАЗК виключило трьох грецьких компаній-перевізників з переліку міжнародних спонсорів війни. Йдеться про Minerva Marine, Thenamaris та TMS Tankers.

“Росія завжди використовувала енергоносії, зокрема нафту, як зброю. Це і досі дозволяє рф впливати на інші держави, навіть попри накладені на неї санкції. Важливо, щоби все більше міжнародних компаній відмовлялося співпрацювати з росією, особливо в нафтовій сфері. В першу чергу, це послаблює економічні спроможності військової машини агресора. І тут вже йдеться не тільки про доброчесність та відповідальність таких компаній, але й можливість не потрапити під санкції”, – підкреслив Голова НАЗК Олександр Новіков.

Нагадаємо, влітку 2022 року НАЗК надало статус “спонсорів війни” п’яти грецьким компаніям, серед яких були і ці компанії. Вони транспортували російську нафту та нафтопродукти, тим самим поповнюючи бюджет країни-агресора та фінансуючи російську агресію. Про те, як саме грецькі судновласники поповнюють бюджет росії попри санкції розповідаємо більше за посиланням.

🔗Докладніше

#міжнародні_спонсори_війни

Улітку 2023 року Нацагентство відновило статус “спонсорів війни” щодо п’ятьох грецьких компаній-перевізників — Dynacom Tankers Management, Delta Tankers LTD, Thenamaris Ships Management Inc., Minerva Marine, TMC Tankers LTD.

“НАЗК відкрите до співпраці з міжнародним бізнесом та готове провести консультації щодо кроків, необхідних для виключення з переліку кожної окремої компанії”, — додали у пресслужбі відомстві.

https://suspilne.media/624777-nazk-viklucilo-troh-greckih-kompanij-pereviznikiv-zi-spisku-miznarodnih-sponsoriv-vijni/

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
7 мая 2024