Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Проєкт сухого порту Horonda Platform на Закарпатті залучає інвесторів із Італії

newssky.com.ua

Проєкт сухого порту Horonda Platform на Закарпатті залучає інвесторів із Італії

Ілюстративне фото

Зазначається, що керівництво ОВА провело робочу зустріч із партнерами щодо перспектив розвитку ініціативи щодо створення так званого «сухого порту». У складі іноземної делегації перебували представники компаній FS Holding, Mercitalia Rail та Mercitalia Terminal.

Проєкт передбачає створення можливостей для перевантаження сільгосппродукції з широкого шляху на вузький, складські приміщення, забезпечення центру контейнерами для зерна, олії тощо.

Завдяки «Horonda Platform» буде створено понад 200 нових робочих місць.

Презентація проєкту Horonda Platform відбулася у травні цього року в рамках робочого візиту прем’єр-міністра Дениса Шмигаля до Італії на українсько-італійській конференції з відновлення України.

Раніше італійський уряд анонсував плани створення логістичної платформи, яка зв’яже Україну по суші з інтермодальним портом Quadrante Europa у Вероні і далі з морськими портами північного сходу Італії, зокрема з Трієстом і Венецією.

Читайте також на Newssky «ЄБРР виділив €200 млн для підвищення енергетичної безпеки України» і дивіться на YouTube-каналі «Нудний Пенс».

Щоб завжди бути в курсі подій, підписуйтесь на ТГ-канал Newssky. Також рекомендуємо актуальні дискусії друзів України в Північній Америці на YouTube-каналі Rashkin Report.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
4 мая 2024