Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

За матеріалами ДБР накладено арешт на майно народного депутата – 39 об’єктів нерухомості

mig.com.ua

За матеріалами ДБР накладено арешт на майно народного депутата – 39 об’єктів нерухомості

Як передає Укрінформ, про це інформує пресслужба Державного бюро розслідувань.

🔹 За матеріалами Бюро слідчим суддею накладено арешт на майно чинного народного депутата, частину якого зареєстровано на його матір та колишню дружину. Всього арештовано 39 об’єктів нерухомості, зокрема, 23 квартири в столиці, 8 земельних ділянок, два житлові будинки у Києві та області та 15 автомобілів.

🔹 Під час розслідування кримінального провадження отримано інформацію, що чинний народний депутат, його мати і дружина протягом кількох останніх років стали власниками великої кількості квартир, автомобілів, двох будинків і сімдесяти соток землі на загальну суму близько двох з половиною мільйонів доларів.

🔹 Також слідчі ДБР встановили, що нардепом, його матір’ю та на сьогодні вже колишньою дружиною протягом 2008–2023 років проведено ризикові фінансові операції на мільйонні суми, у тому числі з готівкою. Вони значно перевищують офіційно отримані доходи, що може свідчити про легалізацію коштів через придбання родиною високоліквідних активів, а також зарахуванням грошей на депозитні рахунки.

🔹 Досудове розслідування здійснюється за ст. 212 КК України (ухилення від сплати податків) та ст. 209 КК України (легалізація (відмивання) майна, одержаного злочинним шляхом).

Процесуальне керівництво здійснює Офіс Генерального прокурора.

ДБР у соцмережах:Facebook YouTube Twitter LinkedIn

Як повідомляв Укрінформ, 13 листопада Дубінському повідомили про підозру у державній зраді в складі злочинної організації.

За свою діяльність її учасники отримували гроші від воєнної розвідки рф. Будучи учасником групи, народний депутат Дубінський з позивним “Буратіно”, за даними слідства, здійснював інформаційно-підривну діяльність на користь держави-агресора.

https://www.ukrinform.ua/rubric-society/3790799-sud-arestuvav-23-kvartiri-i-15-avtomobiliv-dubinskogo.html

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
6 мая 2024