Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Оперативна інформація щодо енергопостачання Запорізької області станом на 20 листопада

mig.com.ua

Оперативна інформація щодо енергопостачання Запорізької області станом на 20 листопада

На ранок 20 листопада внаслідок складних погодних умов залишаються знеструмленими:

Запорізький РЕМ – 5 498 абонентів (14 населених пунктів);

Вільнянський МРРЕМ – 3 121 абонент (31 населений пункт);

Оріхівський МРРЕМ – 555 абонентів (6 населених пунктів).

Станом на 20 листопада без енергопостачання залишаються 35 125 споживачів у 114 населених пунктах Запорізької області (за винятком тимчасово непідконтрольної території).

Негода, яка в суботу та неділю прокотилася Україною, додала роботи й запорізьким енергетикам. Поривчастий вітер, сильний дощ та мокрий сніг спричинили численні пошкодження в електромережах ПАТ «Запоріжжяобленерго».

Протягом вихідних аварійно-ремонтні бригади енергокомпанії працювали в режимі 24/7 та відновили енергопостачання 27,2 тисяч споживачів на територіях обслуговування Запорізького РЕМ, Вільнянського та Оріхівського міжрайонних РЕМ, а також у м. Запоріжжя. Аварійно-відновлювальні роботи тривають.

Крім того, протягом минулої п’ятниці та вихідних нашим фахівцям вчергове довелося усувати руйнування в електромережах прифронтових територій, спричинені рашистськими обстрілами. Загалом були заживлені 4 271 оселя по Степногірській дільниці та 65 домівок на Оріхівщині.

Також було відновлено лінію електропередачі у м. Запоріжжя, пошкоджену внаслідок падіння ворожого дрона. Повідомляє прес-служба «Запоріжжяобленерго».

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
7 мая 2024