Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

До 3 років позбавлення волі: у Миколаєві засуджено 42-річного чоловіка за ухилення від мобілізації

korabelov.info

До 3 років позбавлення волі: у Миколаєві засуджено 42-річного чоловіка за ухилення від мобілізації

За публічного обвинувачення прокурорів Окружної прокуратури міста Миколаєва 42-річного чоловіка визнано винним в ухиленні від призову на військову службу під час мобілізації (ст. 336 КК України).

Про це повідомляє пресслужба Миколаївської обласної прокуратури.

Йому призначено покарання у виді 3 років позбавлення волі.

Встановлено, що у серпні 2023 року мешканцю Миколаєва у приміщенні Інгульського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки під особистий підпис вручили повістку.

“Оглядом військово-лікарської комісії обвинуваченого визнано придатним за станом здоров’я для проходження військової служби.

Однак чоловік без поважних на те причин написав заяву про відмову від проходження служби у лавах Збройних сил України. Відтак, військовозобов’язаний порушив вимоги чинного законодавства та ухилився від військового призову”, – йдеться в повідомленні.

Вирок ще не набрав законної сили.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
4 мая 2024