Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Дороги Корабельного району: машини провалюються в багнюку

korabelov.info

Дороги Корабельного району: машини провалюються в багнюку

Миколаївці, які мешкають в Корабельному районі, продовжують повідомляти про незадовільний стан доріг у приватному секторі. Так, 13 листопада 2023 року місцева мешканка надіслала до Кorabelov.info фото та відео з вулиці Фонтанної.

На відео видно, як автомобіль застряг у багнюці, однак, на щастя, водію за домомогою небайдужих вдалось вирватись з болотяної пастки.

“13.11.2023, машина провалилась посеред вулиці. Вул. Фонтанна. Тут взагалі уся така дорога”, – зазначила авторка повідомлення.

Прокоментували повідомлення й інші миколаївці:

“Люди виходять на мітинги, щоб гроші дали на ЗСУ, а не витрачали на дороги та ремонти. І при цьому люди скаржаться, що погані дороги й потрібно з цим щось зробити”, – Алекс.

“Люди виходять, щоб нормальну дорогу не перероблювали втретє/вп’яте/вдесяте. А якщо вулиця взагалі без асфальту – не думаю, що будуть теж проти…”, – Анета М.

“Доріг немає, маршруток немає, куди дивиться наш мер?”, – запитує інший підписник.

“Там ніколи дороги не було”, – Олена.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
2 мая 2024