Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

У 104 роки читає напам'ять «Енеїду»: миколаївський довгожитель відсвяткував день народження

korabelov.info

У 104 роки читає напам'ять «Енеїду»: миколаївський довгожитель відсвяткував день народження

У Миколаєві мешкають 12 людей, яким виповнилось 100 і більше років, а найстарший, Петро Тимофійович Моторний, нещодавно зустрів 104-й день народження.

“Петро Тимофійович народився 5 листопада 1919-го. Зростав на Черкащині, а до Миколаєва приїхав після закінчення школи. Влаштувався на суднобудівний завод, пройшов трудовий шлях від зварювальника до начальника цеху. Стаж має чималенький – 51 рік. Представники міського Терцентру завітали до іменинника та передали найтепліші вітання від громади. Петро Тимофійович зустрів привітно, жартував та охоче спілкувався з гостями. У свій поважний вік має гарну пам’ять, навіть продекламував для відвідувачів уривок з “Енеїди” Івана Котляревського”, – йдеться у повідомленні пресслужби міської ради.

Всі довгожителі Миколаєва отримують щомісячну стипендію з бюджету громади, виплати не припиняються, попри всі труднощі воєнного часу, додали в міськраді.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
7 мая 2024