Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Російська ракета влучила в цивільне судно під прапором Ліберії в українському порту

mig.com.ua

Російська ракета влучила в цивільне судно під прапором Ліберії в українському порту

Випущена з літаків тактичної авіації в Чорному морі російська ракета влучила в цивільне судно під прапором Ліберії в момент його заходу в український порт: загинув лоцман, іще один працівник порту поранений, троє членів екіпажу судна – громадяни Філіппін також зазнали поранень, повідомляє пресслужба Сил оборони півдня України.

Є інформація, що судно було з рудою.

“Продовжуючи терор цивільного судноплавства, ворог підступно вдарив протирадіолокаційною ракетою Х-31П в напрямку одного з портів Одещини з літаків тактичної авіації в Чорному морі. Ракета влучила в надбудову цивільного судна під прапором Ліберії, в момент його заходу в порт. Три члени екіпажу – громадяни Філіппін – поранені, один з них ушпиталений”, – ідеться в повідомленні пресслужби в телеграм-каналі в середу ввечері.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
3 мая 2024