Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

На Миколаївщині цього року кількість пожеж виросла на 47%

korabelov.info

На Миколаївщині цього року кількість пожеж виросла на 47%

З початку року на Миколаївщині зареєстрована 3031 пожежа, у порівнянні з минулим роком збільшення на 47%, про що повідомили в Головному управлінні ДСНС України в Миколаївській області.

“На пожежах загинуло 53 особи, що на 4% вище показника минулого року, постраждало 43 особи, що на 9% менше, ніж торік (2022 – 2068 пожеж, загинула 51 особа, постраждало 47 осіб). На минулому тижні зареєстровано 44 пожежі: 33 на відкритій території, з них 1 – унаслідок бойових дій; 10 у житлі; 1 в інших місцях”, – йдеться у повідомленні.

Рятувальники нагадали, що майже кожній пожежі можна запобігти. Для цього слід максимально чітко виконувати вимоги пожежної безпеки. Крім того, кожному необхідно знати порядок дій, спосіб виклику пожежно-рятувальної служби, вміти загасити загоряння на початкових етапах первинними засобами пожежогасіння чи підручними засобами, знати безпечні шляхи виходу з приміщень.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
5 мая 2024