Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Лобове зіткнення двох автомобілів на Миколаївщині: загинуло двоє чоловіків, ще одна жінка постраждала

korabelov.info

Лобове зіткнення двох автомобілів на Миколаївщині: загинуло двоє чоловіків, ще одна жінка постраждала

Ввечері 4 жовтня, о 18:07, до Служби порятунку надійшло повідомлення про лобове зіткнення двох автомобілів Toyota Land Cruiser та Ford C-MAX біля с. Суворовка Сухоєланецької ТГ Миколаївського району області.

Про це повідомили в Головному управлінні ДСНС України у Миколаївській області.

До місця виклику направлено чергові відділення 1 та 21 державних пожежно-рятувальних частин. По прибуттю встановлено, що внаслідок події загинули на місці та заблоковані конструктивними елементами транспортних засобів водії, чоловіки 1965 р.н. та 2002 р.н.

Також постраждала пасажирка автомобіля Toyota, жінка 1975 р.н. Її до приїзду рятувальників каретою швидкої медичної допомоги доставлено до лікувального закладу.

За допомогою аварійно-рятувального інструмента вогнеборці деблокували тіла загиблих та передали до судово-медичної експертизи.

Причини та обставини ДТП з’ясовують правоохоронці.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
6 мая 2024