Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Актори серіалу “Друзі” виступили із заявою після смерті Меттью Перрі

glavnoe.in.ua

Актори серіалу “Друзі” виступили із заявою після смерті Меттью Перрі

Головний акторський склад серіалу «Друзі» виступив зі спільною офіційною заявою після смерті колеги Меттью Перрі, який зіграв у шоу Чендлера Бінга.

Спільну заяву Дженіфер Еністон, Кортні Кокс, Лайзи Кудроу, Метта Леблана і Девіда Швіммера опублікувало видання People.

«Ми всі дуже спустошені втратою Меттью. Ми були більше, ніж просто колеги по знімальному майданчику. Ми — сім’я», — йдеться в їхній заяві.

Актори зазначили, що наразі потребують часу, щоб «оплакати та пережити цю незбагненну втрату».

«Згодом ми скажемо більше, коли зможемо. Наразі наші думки та наша любов — із родиною Меттью, його друзями та всіма, хто любив його в усьому світі», — йдеться у заяві.

Меттью Перрі помер у віці 54 років. Актора знайшли мертвим 29 жовтня в гідромасажній ванні в його будинку в Лос-Анджелесі. Таблоїд TMZ із посиланням на джерела спершу писав, що актор нібито потонув, а перші служби швидкого реагування прибули на виклик щодо зупинки серця. А згодом ЗМІ уточнило, що Перрі помер у власному будинку після фізичної активності вранці.

Наразі Офіс медичної експертизи округу Лос-Анджелес вимагає додаткових розслідувань причини смерті актора. У записі щодо Перрі судмедексперти вказали в графі причини смерті «відкладено». Так роблять у випадках, коли причину смерті неможливо встановити під час розтину й необхідні додаткові дослідження.

В офісі судово-медичної експертизи уточнили, що провели розтин, але ще чекають на результати токсикологічних звітів. Це може зайняти тижні.

Джерело CNN у правоохоронних органах сказало, що слідчі планують використати токсикологічні звіти, аби визначити, чи могли будь-які сторонні речовини сприяти смерті Перрі. Утім, ніяких злочинів щодо Перрі, за даними видання, не підозрюють.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
4 мая 2024