Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Миколаївщина розгорнула "антишахедні" батальони для захисту критичної інфраструктури, - Кім

korabelov.info

Миколаївщина розгорнула антишахедні батальони для захисту критичної інфраструктури, - Кім

Миколаївська область розгорнула спеціальні “антишахедні” батальони, які будуть захищати об’єкти критичної інфраструктури від ударів з боку російських окупантів. Про це під час спілкування з журналістами розповів голова Миколаївської обласної війської адміністрації Віталій Кім.

“Зараз додатково завдання Офісу президента – розгорнути батальони “антишахедні”, яке виконано повністю. Ми готуємо звіт і передаємо військовим і техніку, і приціли, і “нічники”, і GPS, і прожектори. Повністю укомплектували згідно із завданням, яке нам ставили. Тобто є ще й фізичний захист”, – запевнив Кім.

За його словами, загалом у Миколаєві та області склалася непогана ситуація із захистом об’єктів критичної інфраструктури.

“У нас непогана ситуація з критичною інфраструктурою. Ми закрили всі об’єкти, що нам доводили з постановою Кабміну та з Офісу президента, і додатково ще один великий об’єкт. Окрім цього, ми закрили газ, водопостачання, водовідведення. Зробили це за свій позабюджетний кошт, хоча це мали робити “Укренерго” та Агенція відновлення. На 10,7 мільйона гривень ми закупили, але роботи провели в десятки разів більше. Це, щонайменше, 9 великих об’єктів”, – сказав він.

Також, за словами Кіма, було обладнано 19 мобільних котелень на газу, ще 19 – на альтернативному паливі, які “страхують наші точки, щоб ми могли перемикатися”. Зараз із більш ніж 1600 котельних в області 58% працюють не на блакитному паливі.

“Є базові моменти, про які я не хочу говорити, але ми їх розуміємо, і Збройні сили їх розуміють. Ми захищаємось. Створений фізичний резерв пального, щоб ми тиждень як мінімум могли бути, – підсумував Кім.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
6 мая 2024