Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Поліція спростувала фейки про нібито самогубства підлітків у Києві

glavnoe.in.ua

Поліція спростувала фейки про нібито самогубства підлітків у Києві

Поліція Києва спростувала інформацію про нібито скоєння самогубств кількома підлітками у різних районах столиці. Раніше таку інформацію поширювали місцеві Telegram-канали.

“Відтак, сьогодні деякі Telegram-канали поширили новини про начебто скоєння кількох самогубств неповнолітніми в різних районах міста. Поліція Києва спростовує цю інформацію”, – заявили у поліції.

У відомстві пояснили, що такі неправдиві повідомлення можуть бути поширені, аби привернути увагу та збільшити кількість читачів відповідних ресурсів.

“Публікації, які не відповідають дійсності, не лише компрометують ресурси, на яких розміщені, але і викликають панічні настрої у громадян”, – зауважили в повідомленні.

Нацполіція Києва заявила, що одразу інформує про надзвичайні події та злочини, котрі можуть викликати резонанс серед громадян та відкрита до спілкування зі ЗМІ.

Відомство закликало довіряти лише офіційній інформації та не поширювати “упереджені неправдиві новини”.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
5 мая 2024