Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Миколаївщина забезпечила на потреби ЗСУ майже 652 млн грн військового збору

korabelov.info

Миколаївщина забезпечила на потреби ЗСУ майже 652 млн грн військового збору

За 9 місяців 2023 року внесок платників військового збору Миколаївщини до державного бюджету склав майже 652 млн гривень. Це на 70,2 млн грн більше за минулорічні надходження у аналогічному періоді, повідомляє Головне управління ДПС у Миколаївській області

Зважаючи на ситуацію в країні, позитивна динаміка надходжень військового збору від представників усіх сфер економіки регіону свідчить про сумлінність платників податків-роботодавців, які виплачують легальну заробітну плату найманим працівникам, відповідно з якої утримують та перераховують до бюджету військовий збір. Сплата військового збору забезпечує ЗСУ необхідними коштами, які допоможуть якайшвидше подолати ворога і вибороти довгоочікувану перемогу, – зазначив Роман Корнєв.

Нагадаємо, військовий збір утримується з доходів фізичних осіб, які підлягають оподаткуванню. Зокрема, це заробітна плата, іноземні доходи, суми винагород та інших виплат, нарахованих відповідно до умов цивільно-правового договору, пасивні доходи, у тому числі, роялті, дивіденди, страхові виплати та інші.

Головне управління ДПС у Миколаївській області звертається до роботодавців з проханням своєчасно та у повному обсязі сплачувати податки до бюджету, у тому числі, військовий збір. Сплата військового збору є почесним внеском кожного громадянина у підтримку боєздатності Збройних сил України.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
2 мая 2024

Другие новости

Больше новостей