Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

У запорізькому ЦНАПі запровадили послуги у сфері реєстрації місця проживання

mig.com.ua

У запорізькому ЦНАПі запровадили послуги у сфері реєстрації місця проживання

Як повідомляють у міськраді, до Центру надання адміністративних послуг міста Запоріжжя надходили пропозиції від запоріжців щодо запровадження послуг у сфері реєстрації місця проживання, а з початком воєнного стану в Україні кількість бажаючих отримати такі послуги у ЦНАП значно зросла. То ж було ініційовано розміщення представників суб’єкта надання зазначених послуг у приміщеннях ЦНАП м. Запоріжжя та його територіальних підрозділів.

Результатом спільної роботи стало підписання Угоди про співробітництво між департаментом адміністративних послуг Запорізької міської ради та департаментом реєстраційних послуг Запорізької міської ради.

Запровадження послуги у сфері реєстрації місця проживання відразу позитивно вплинули на оцінку якості надання послуг у ЦНАП. За інформацією департаменту адміністративних послуг міської ради, за короткий час до ЦНАПу та його територіальних підрозділів з приводу цієї послуги звернулися понад 200 громадян.

Важливо також, що тепер, для прикладу, якщо до ЦНАП звертаються молоді батьки для оформлення комплексної послуги «єМалятко», у них є можливість одночасно вирішити також і питання реєстрації місця проживання дитини.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
3 мая 2024