Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

В Одесі тренер зібрав з дітей 500 тисяч грн “на табір” і погасив собі кредит

glavnoe.in.ua

В Одесі тренер зібрав з дітей 500 тисяч грн “на табір” і погасив собі кредит

В Одесі тренер одного зі спортивних гуртків зібрав зі своїх вихованців 500 тисяч, щоб нібито повезти їх у табір. Цього не сталося: чоловік привласнив гроші та погасив ними собі кредит. А тепер отримав підозру.

Про це повідомила поліція Одещини.

Так, фігурант у липні пообіцяв дітям провести тренувальні збори у літньому таборі в іншій області. Чоловік казав, що до сплати входило двотижневе проживання дітей у закладі. Окремо вони мали б платити нібито за квитки. Сім’ї довірилися тренеру та давали йому гроші чи кидали на карту.

«Майже усе літо діти провели з надією на яскравий відпочинок у таборі, а у серпні наставник повідомив, що поїздка не відбудеться. Не дочекавшись ні обіцяних зборів, ні повернення коштів, двадцять одеситів звернулися до поліції», — йдеться у повідомленні.

Правоохоронці зібрали докази та оголосили тренеру підозру за ч. 1, 2 ст. 190 Кримінального кодексу України. За це йому загрожує від 51 тисяч до 68 тисяч гривень штрафу або виправні роботи до 2 років чи обмеження волі до 5 років, або ж ув’язнення до 3 років.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
3 мая 2024