Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

“Антверпен” – “Шахтар” 2:3. Камбек та незабитий пенальті на останніх секундах

mig.com.ua

“Антверпен” – “Шахтар” 2:3. Камбек та незабитий пенальті на останніх секундах

“Шахтар” переміг “Антверпен”, здійснивши неймовірний камбек в другому таймі

“Антверпен” – “Шахтар” 2:3. Камбек та незабитий пенальті на останніх секундах

Ліга чемпіонів. Група Н. 2-й тур.

Антверпен – Шахтар – 2:3

Муя (3), Баліквіша (34) – Сікан (48, 76), Ракіцький (71)

На 97-й хвилині Алдервейрелд не реалізував пенальті (повз ворота)

Кейта (12), Янссен (37) – Конопля (36), Ракіцький (66), Сікан (82)

Антверпен: Бюте, Вейндал (Іленіхена, 83), Кулібалі, Алдервейрелд, Батає, Кейта (Юсуф, 83), Вермеєрен, Еккеленкамп (Валенсія, 74), Баліквіша, Янссен, Муя (ван ден Бош, 87)

Шахтар: Різник, Конопля, Матвієнко, Ракіцький, Азаров, Степаненко, Судаков, Назарина, Зубков, Криськів, Сікан (Швед, 87)

Арбітр: Раде Обренович (Словенія)

Стадіон Босейлстадион (Антверпен, Бельгія)

champion.com.ua/football

У рамках другого туру групового етапу Ліги чемпіонів Антверпен на своєму полі приймав Шахтар.

Поєдинок для донецького клубу почався жахливо. Ярослав Ракицький не встиг “загасити пожежу” біля свого штрафного майданчика і на третій хвилині Муя з передачі Вермерена відкрив рахунок.

Через чотири хвилини все той же Муя відмінно “зловив” м’яч на ногу після виносу зі штрафного і небезпечно пробив по воротах Шахтаря, але удар полетів трохи вище воріт. Пізніше Вінсент Янссен із дальньої дистанції влучив у штангу воріт Дмитра Різника.

Зрештою, господарі все ж таки домоглися свого і на 33 хвилині вже згаданий Вермерен віддав чудову передачу на Мішеля-Анжа Баліквіша, який легко переграв Різника, який вирішив вийти з воріт.

Після перерви Шахтар почав грати набагато агресивніше з перших секунд другої 45-хвилинки. Уже через пару хвилин після перерви перевага Антверпена скоротилася завдяки голу Сікана. Данило відзначився після того, як спершу Георгій Судаков сильним ударом влучив у поперечину, а Єгор Назарина не переграв воротаря. Форвард скористався невдалою грою Жана Бюте і відправив м’яч у сітку воріт головою.

Трохи згодом уже згаданий Назарина метрів з 20 пробивав доволі небезпечно, але м’яч пролетів поруч зі штангою.

На 70 хвилині “гірники” заробили небезпечний штрафний. Стандарт взявся виконувати Ярослав Ракицький і за допомогою рикошету досвідчений центрбек зрівняв рахунок. Ще через 5 хвилин Назарина до кінця доборовся із захисником і голкіпером Антверпена на правому півфланзі, прострілив на Сікана, а Данило оформив дубль, відправивши м’яч у порожні ворота.

У колективу Марка ван Боммеля було кілька моментів до кінця поєдинку. На 83 хвилині Тобі Альдервейрельд небезпечно пробивав зі штрафного, на 89 він же добре вдарив головою, але обидва шанси, на щастя, не конвертувалися в голи, а за пару секунд до кінця Альдервейрельд ще й не забив пенальті після гри рукою Тараса Степаненка.

https://isport.ua/ua/football/champions-league/7335989-antverpen-shakhter-obzor-i-rezultat-matcha-ligi-chempionov-04102023

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
6 мая 2024