Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

В Одеській області створено монастир на честь ікони Божої Матері «Целительниця»

dilova.com.ua

В Одеській області  створено монастир на честь ікони Божої Матері «Целительниця»

У неділю, 1 жовтня 2023 року, відбулося урочисте відкриття нового жіночого монастиря Одеської єпархії на честь ікони Божої Матері «Целительниця» у селі Холодна Балка.

Перед Літургією відбулася Хресна хода зі Святинями до новоствореної жіночої обителі у с. Холодна Балка Одеського району.

В 09.00 ранку почалося звершення чину освячування Храму та згодом Божественної літургії, в якій прийняли участь архієреї УПЦ на чолі з митрополитом Одеським та Ізмаїльським Агафангелом, ігуменії з сестрами з різних жіночих обітелей Одещини, духовенство єпархії та богомольці. За Божественною Літургією було проголошена заупокійна молитва за всіх захисників, вождів та воїнів, що поклали власні життя на захист Батьківщини.

Довідка ДО:

Майже рік тому, 23 листопада 2022 року, Священний Синод УПЦ, розглянувши рапорт митрополита Одеського та Ізмаїльського Агафангела про відкриття нової обителі, прийняв рішення утворити в Одеській єпархії жіночий монастир на честь ікони Божої Матері «Целительниця». Настоятелькою новоствореної обителі призначено Ігуменю Софію (Бітус).

📗 t.me/dilova_odesa📘 facebook.com/BusinessOdessa📙 dilova.com.ua

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
2 мая 2024