Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Усі 7 працюючих енергоблоків виведені на максимальну потужність – “Енергоатом”

mig.com.ua

Усі 7 працюючих енергоблоків виведені на максимальну потужність – “Енергоатом”

Сумарна потужність атомної генерації наразі становить 6400 МВт.

НАЕК “Енергоатом” вивів на максимальну потужність усі сім атомних енергоблоків, що працюють зараз, повідомляє прес-служба компанії.

Енергоатом вивів усі працюючі енергоблоки на максимальний рівень потужності

25 вересня 2023 року ДП «НАЕК «Енергоатом» вивело на максимальну потужність, яка раніше була обмежена умовами роботи ринку, усі 7 працюючих на даний час атомних енергоблоків, додавши 300 МВт потужності вітчизняній енергосистемі.

Сумарна потужність атомної генерації наразі становить 6400 МВт. Завершено перевантаження і ведуться пускові операції на ще одному енергоблоці, який незабаром також буде включений в роботу.

Нагадаємо, в Україні триває наймасштабніша ремонтна кампанія в енергетиці, у межах якої Енергоатом поступово виводить з планових ремонтів усі енергоблоки, щоб максимально підготуватись до проходження осінньо-зимового періоду та забезпечити електроенергією всіх споживачів.

//www.energoatom.com.ua/o-2509233.html

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
7 мая 2024