Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Для запорізького «Металурга-2» стадіон «Іван» не фартовий – програли

mig.com.ua

Для запорізького «Металурга-2» стадіон «Іван» не фартовий – програли

13 вересня 2023.

Друга ліга, 7 тур.

Стадіон «Іван» (Одеса)

ФК “Реал Фарма” – МФК “Металург-2” 2:0 (0:0)

Голи: (Гранчар 46), Фабер (59)

У першому таймі команди зіграли доволі скромно в атаці. На 17-й хвилині Олександр Фабер небезпечно пробивав з меж штрафного майданчика – Гордій Ніколаєнко потягнув його удар. Ще один момент господарі створили після подачу з кутового – м’яч пролетів поруч зі стійкою. Найкращий момент у складі “Металурга-2” мав Володимир Близнюк, який зблизився з голкіпером, але не переграв Дмитра Стародубця. Повідомляють на сайті МФК “Металург”. Зі стартом другого тайму моменти у “Реал Фарми” посипалися один за одним. Менш як за хвилину одесити вже повели у рахунку. Після закидання на Вадима Гранчара, форвард “фармацевтів” точно пробив у дальній кут – 1:0. Уже через кілька хвилин Сергій Барсуков влучив у поперечку, а на 59-й хвилині господарі подвоїли перевагу. Пас у вільну зону на Фабера, який самотужки промчав правим флангом і завершив стрімку атаку потужним ударом – 2:0. До кінця як не старалися футболісти “Металурга-2”, відіграти хоча б один м’яч запорізькі футболісти не змогли.

У наступному турі команда Андрія Зубченка зіграє з «Карпатами-2».

Ось, що пишуть вболівальники про цю гру:

Івасюк Олександр:

“Моя субʼєктивна думка стосовно цього матчу. Реал Фарма сезону 22/23 та сезону 23/24 – це дві різні команди. МЗ-2 повинен був мінімум не програти сьогодні. Але, але програв. Причин багато. А головна – це недолуге «зовнішнє керівництво командою» (тренери самостійно повинні визначати кому з гравців і скільки грати і т.д.) Це я про здорову конкуренцію у команді. У команді повинні грати вихованці запорізького футболу, розвивати їх і надавати шанс професійного зросту. Взагалі питань дуже багато.”

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
4 мая 2024