Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

ЗТПП проведе “круглий стіл” про інфраструктуру підтримки запорізького підприємництва

mig.com.ua

ЗТПП проведе “круглий стіл” про інфраструктуру підтримки запорізького підприємництва

Запорізька торгово-промислова палата запрошує до участі у круглому столі «Інфраструктура підтримки підприємництва в Запорізькому регіоні», який відбудеться 14 вересня об 11.00 у комбінованому офлайн/онлайн форматах.

Мета заходу: надати підприємцям детальну інформацію про національні та міжнародні грантові програми, що діють в умовах воєнного стану. Це можливості для залучення безповоротної фінансової допомоги на розвиток бізнесу, придбання обладнання і матеріалів, компенсації витрат на оплату праці, консалтинг, навчання і підвищення кваліфікації персоналу.

Учасники матимуть можливість детальніше познайомитись з інструментами підтримки бізнесу.

Серед важливих тем зустрічі – оренда державного нерухомого майна в умовах воєнного стану. Так, за 8 місяців 2023 року, оренда державного майна, розташованого в Запорізькій області, принесла до держбюджету майже 3,5 млн гривень.

Держава зацікавлена, щоб попри війну бізнес-активність не зупинялась. Враховуючи інтереси потенційних орендарів:

У заході беруть участь представники Запорізької облдержадміністрації, Запорізької міської ради, Регіонального відділення Фонду державного майна України, Запорізького обласного центру зайнятості, ЗОСПП(Р) «Потенціал», Регіонального кластера “Інжиніринг- Автоматизація-Машинобудування”, Регіонального фонду підтримки підприємництва.

Спікери:

Обов’язкова реєстрація за посиланням: http://surl.li/jvpdt

Додаткова інформація за тел. +38 050 484 11 97 або електронною поштою [email protected].

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
6 мая 2024