Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Українські воїни підбили та захопили російський танк Т-90М “Прорив” у боях за Роботине

glavnoe.in.ua

Українські воїни підбили та захопили російський танк Т-90М “Прорив” у боях за Роботине

Українські захисники під час боїв за село Роботине на Запоріжжі підбили та захопили російський танк Т-90М “Прорив” вартістю понад $4 млн.

Світлину трофейного танка оприлюднив у Facebook головний редактор Цензор.НЕТ Юрій Бутусов.

“Новітній російський танк Т-90М Прорив, який російська пропаганда називає “найкращим у світі”, якому “аналогов нет”, підбитий та захоплений українськими воїнами у боях за село Роботине Запорізької області. Невідомий розрахунок українського протитанкового ракетного комплексу або оператор БМП Бредлі ювелірно влучив ракетою у вразливе місце башти танку вартістю понад 4 мільйони доларів, пропалив отвір у броні, і російського командира трохи розмазало кумулятивним зарядом. Але пожежі не сталося, танк не вийшов з ладу і залишився практично цілим та ремонтнопридатним. І бійці окремого штурмового батальйону “Скала” захопили цей танк. Завтра покажемо розпаковку новенького Т-90М Прорив, виготовленого у 2022 році. Слава Збройним силам України”, – зазначив він.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
4 мая 2024