Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Законопроєкт про електронні декларації при закритих реєстрах Зеленський ветує

dilova.com.ua

Законопроєкт про електронні декларації при закритих реєстрах  Зеленський ветує

Нардеп Ярослав Железняк оприлюднив інформацію, що президент Володимир Зеленський, ймовірно, ветуватиме законопроєкт №9534 про електронні декларації при закритих реєстрах.

Президент запропонує правки, щоб декларації одразу були відкриті, прогнозує нардеп.

Оскільки петиція за відкритий реєстр декларацій набрала вже 83 тисячі голосів з необхідних 25 тисяч, Зеленський має відреагувати на народний протест.

5 вересня Рада підтримала відновлення е-декларування для чиновників та депутатів, але ухвалити правку про про негайне відкриття реєстрів відмовилась. У відповідь українці зібрали понад 80 тис. підписів під відповідною петицією.

Железняк, посилаючись на джерела, пише, що Зеленський ветує законопроєкт, коли той потрапить йому на підпис.

«За інформацією з багатьох джерел, Президент швидко накладе вето. І запропонує свої правки, так щоб декларації були відкриті одразу. Ну і депутатів публічно посварить звичайно», — заявив нардеп.

Нагадаємо, законопроєкт передбачає подання декларацій за 2023 рік, а також 2021 та 2022 роки не пізніше, ніж за 90 днів від набрання чинності закону.

📗 t.me/dilova_odesa📘 facebook.com/BusinessOdessa📙 dilova.com.ua

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
5 мая 2024