Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Шість пунктів пропуску на кордоні з 21 серпня почали пропускати автобуси лише за записом

mig.com.ua

Шість пунктів пропуску на кордоні з 21 серпня почали пропускати автобуси лише за записом

З 21 серпня проєкт “єЧерга” масштабовано на пасажирські автобуси, які тепер проходитимуть шість пунктів пропуску виключно за записом в електронній черзі.

Про це попереджає “Укртрансбезпека”.

☝️Із 21 серпня рух автобусів регулярних та нерегулярних рейсів можливий лише за записом в Електронній черзі перетину кордону на сайті echerha.gov.ua.через такі МАПП:

🟢Краківець – Корчова (Львівська область)🟢Шегині – Медика (Львівська область)🟢Порубне – Сірет (Чернівецька область)🟢Мамалига – Крива (Чернівецька область)🟢 Ягодин – Дорогуськ (Волинська область) – лише регулярні рейси🟢 Устилуг – Зосин (Волинська область)

⚠️УВАГА! Графік руху автобусів залишається незмінним.

❗️Пасажирським перевізникам, що зареєструвались в онлайн-черзі, варто приїздити до пункту пропуску у передбачений автобусним маршрутом час.

💻В тестовому періоді система не пропонуватиме час заїзду на пункт пропуску для автобусів.

🚌Для бронювання місця в єЧерзі водію автобусу потрібно:🔹на сайті echerha.gov.ua натиснути «Стати в чергу»;🔹обрати “Автобус” та натиснути «Стати в чергу»;🔹обрати пункт пропуску;🔹заповнити дані водія, дані автобуса;🔹перевірити всі внесені дані та натиснути «Стати в чергу».

‼️Важливо:

🔸водій автобуса може продовжити чергу 1 раз на 4, 6, 8 або 10 годин, якщо йому знадобилося більше часу на дорогу.

ℹ️Проєкт «Електронна черга перетину кордону» реалізується Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури у співпраці з Міністерством цифрової трансформації, Державною службою з безпеки на транспорті, Державним агентством відновлення та розвитку інфраструктури, Державною митною службою та Державною прикордонною службою за підтримки USAID /UK aid проєкту «Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах/ TAPAS».

👮‍♂️Більше інформації про проєкт «Електронна черга перетину кордону» (єЧерга) – в Telegram-каналі та на сторінці Укртрансбезпеки у Facebook.

Telegram | Сайт | Facebook

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
6 мая 2024