Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Чудотворні ікони Афону (фото, відео)

mig.com.ua

Чудотворні ікони Афону (фото, відео)

Галерея-ризниця «Чудотворні ікони Афону»

Метою галереї є допомога в духовному відродженні суспільства, формуванні релігійних цінностей.

В експозиції представлені точні копії дванадцяти найвідоміших афонських ікон: «Ігуменя Святої гори Афонської», «Достойно є» («Милуюча») «Відрада і Втіха», «Всецариця» («Пантанаса»), «Солодке Лобзання» («Глікофілуса»), «Скоропослушниця», «Святий Архангел Михаїл» «Великомученик Георгій Побідоносець», «Економіса» («Домобудівниця») «Троєручиця», «Іверська» («Вратарниця»), «Святий Миколай Чудотворець»

Представлені в Галереї-ризниці чудотворні образи написані в келії св. Миколая Чудотворця (ін. назва – Білозерка, грец. Буразері; в теперішній час відноситься до сербського монастиря Хіландар) на горі Афон. Ця іконописна майстерня вважається найвідомішою на Святій горі де монахи-іконописці при безперервній молитві з благословення та натхнення пишуть ідентичні списки відомих чудотворних ікон.

Відвідування галереї-ризниці стає справжнім духовним святом, адже не кожен має можливість поїхати в паломницький тур, а жінкам доступ на Афон і зовсім заборонений. Це рідкісна можливість прикластися до великих святинь: помолитися за здоров’я рідних та близьких.

Україна,

місто Київ,

26 липня 2023 рік,вул. Ярославів Вал, 1,

Станція метро «Золоті ворота» – одна з найкрасивіших у світі,

Фото, відео Сергій Томко «МИГ».

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
2 мая 2024