Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Поруч з обваленим мостом на Закарпатті завершили встановлення тимчасової переправи

mig.com.ua

Поруч з обваленим мостом на Закарпатті завершили встановлення тимчасової переправи

Співробітники Державної служби України з надзвичайних ситуацій за ніч завершили підготовку тимчасової переправи через річку Тересва в Закарпатській області.

“Результат командної роботи – за ніч через річку Тересва було встановлено чотири секції важкого механізованого мосту ТММ-3М1 довжиною 40 м та розчищено місця під’їзних шляхів до тимчасової переправи”, – зазначено в повідомленні у твіттері.

Це переправа завдовжки 40 м і вантажопідйомністю до 60 тонн, що дозволяє забезпечити тимчасовий пропуск транспорту через водну перешкоду.

Фахівці ДСНС з’єднали всі секції мосту та вийшли на протилежний берег ріки під суцільною зливою.

На обох сторонах облаштовують з’їзди з центральної дорожньої артерії до тимчасової переправи для чого доправили більш ніж 150 вантажівок піщано-гравійної суміші.

Проїзд на автодорозі Н-09 забезпечено через тимчасову переправу, працівниками поліції забезпечується реверсивний рух.

На ділянці продовжує працювати важка інженерна й дорожня техніка, розгорнуто пункт управління ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, точки енергозабезпечення, інтернету та звязку.

Всього до робіт впродовж цих днів залучалося 69 осіб та 35 одиниць техніки, з них 50 рятувальників та 19 одиниць техніки від ДСНС.

http://www.mukachevo.net/ua/news/view/5376213

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
5 мая 2024