Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Схеми шахрайства на сайтах знайомств

mig.com.ua

Схеми шахрайства на сайтах знайомств

Схеми шахрайства на таких сайтах вже декілька років незмінні. Змінюється тільки рівень винахідливості злодіїв, що наживаються на почуттях людей.

Користувачів сайтів знайомств має насторожити, якщо ваш новий онлайн-знайомий миттєво зізнається у коханні, просить грошей з різних причин, та навіть коли пропонує продовжити спілкування на особистій сторінці в соціальних мережах.

Як захиститися від шахраїв на сайті знайомств:

Будьте уважні і не втрачайте голову;

перевіряйте інформацію про нових знайомих, введіть в пошуковик ім’я і фотографію. Часто шахраї використовують знімки інших людей, які вони знайшли в Мережі;

зверніть увагу на орфографію, особливо якщо наречений чи наречена видає себе за іноземця. Якщо вони роблять багато помилок, то це сигнал: ваш партнер не той, за кого себе видає;

не надсилайте інтимні фотографії, вони можуть стати предметом шантажу;

ніколи не надсилайте гроші, дані банківської картки чи паспорта.

Поліцейскі попереджують, що будьте обережні, спілкуючись на сайтах знайомств. Уважно обирайте співрозмовників та користуйтесь перевіреними ресурсами, аби не стати жертвою інтернет-злодіїв. Попереджують на сайті «Патрульна поліція Запорізької області».

Кохайтеся, чорнобриві,

Та не з москалями,

Бо москалі — чужі люде,

Роблять лихо з вами.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
4 мая 2024