Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Росіяни звели понтонну переправу після ударів по мостах біля Чонгара

glavnoe.in.ua

Росіяни звели понтонну переправу після ударів по мостах біля Чонгара

23 червня супутник Planet Labs зафіксував нову понтонну переправу, зведену під Чонгарським мостом – це сталось після його обстрілу, про що підконтрольна Росії влада окупованих територій України повідомила вранці 22 червня.

На знімках, які є у ропорядженні «Схем» (проєкт Радіо Свобода), також можна побачити сліди від обстрілів – на Чонгарському мосту та іншому, що поруч із ним.

Журналісти проєкту Донбас.Реалії повідомляли, що дорога через Чонгар використовувалася окупантами для підживлення угруповання на півдні України паливом, боєприпасами та особовим складом – і вважалася найзручнішою. Російські «воєнкори» повідомили, що через цей шлях йшло близько 70% усього військового та цивільного трафіку, і тепер логістика окупантів може дуже ускладниться.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
5 мая 2024