Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Франція змінила свою позицію щодо вступу України до НАТО, щоб тиснути на Кремль – Le Monde

uainfo.org

Франція змінила свою позицію щодо вступу України до НАТО, щоб тиснути на Кремль – Le Monde

В Єлисейському палаці 12 червня Рада оборони розглянула варіант відмови від традиційно обережної позиції Франції щодо приєднання України до блоку НАТО.

Про це інформує видання Le Monde, передає ТСН, інформує UAINFO.org.

У повідомленні вказується, що відтепер Париж може зайняти більш проукраїнську позицію в цьому питанні та перейти з табору США й Німеччини до Польщі та країн Балтії, які вважають, що вступ України до НАТО може стати важливим фактором для гарантування безпеки в Європі.

Франція може змінити свою позицію щодо цього питання, щоб тиснути на Москву та зробити її більш зговірливою у питанні виведення російських військ з України та припинення агресії.

Читайте також: Макрон намагається завадити Воллесу посісти місце генсека НАТО

Учасники засідання Ради оборони дійшли висновку, що зміна позиції Парижа може вплинути на Кремль. Таким чином Франція хоче переконати Росію в безперспективності подальшої агресії проти України.

Також цей крок може вплинути й на українське керівництво. Очікується, що це нібито допоможе схилити Київ вступити в гіпотетичні переговори про мир раніше, ніж Україна налаштована зараз.

Підписуйся на сторінки UAINFO Facebook, Telegram, Twitter, YouTube

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
4 мая 2024