Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

В Києві зранку зникло світло в деяких районах, затримується електротранспорт: в чому причина

uainfo.org

В Києві зранку зникло світло в деяких районах, затримується електротранспорт: в чому причина

У Києві в деяких районах з ранку вівторка, 20 червня, не було електрики, зупинявся електротранспорт. Наразі тролейбуси та трамваї йдуть із затримками.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на ДТЕК, інформує UAINFO.org.

Судячи з коментарів під одним з постів на сторінці "Київські електромережі" у Facebook, світло було відсутнє в районі станції метро Тараса Шевченка, по вулиці Дністровській, Волоській. Крім того, вчора не було світла і по вулиці Булаховського, але як розповіли в ДТЕК, світло тут мали повернути о 4:00 ранку.

Що трапилося?

За даними ДТЕК, о 7:47 аварійно знеструмлювалися чотири високовольтні підстанції ДТЕК "Київські електромережі". Без світла були мешканці Подолу та Оболоні та частково Троєщини.

"Енергетики протягом 20 хвилин оперативно відновили електропостачання мешканцям трьох районів столиці", - йдеться у повідомленні, при цьому в 8:12 світло у вказаних районах вже було.

Затримки електротранспорту

За даними Київпастранс, і хоч електропостачання вже відновлено, рух тролейбусів і трамваїв відбувається з відхиленням від графіка. А саме:

Підписуйся на сторінки UAINFO Facebook, Telegram, Twitter, YouTube

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
3 мая 2024