Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Солістка GO_A з'явилася повністю оголеною у новому містичному кліпі про русалок

uainfo.org

Солістка GO_A з'явилася повністю оголеною у новому містичному кліпі про русалок

Український гурт Go_A представив містичний кліп на свою нову пісню про русалок. Солістка колективу Катерина Павленко вирішила написати трек Rusalochki після фольклорної експедиції, передає УНІАН, інформує UAINFO.org.

"Русалка - істота з української міфології. Кілька років тому солістка групи Go_a Катя взяла участь у фольклорній експедиції, де познайомилася з групою бабусь, переселених зі своїх будинків в Чорнобильській області через аварію на електростанції. Ці бабусі показали Каті чарівний ритуал проводів Русалок в ліс. Цей досвід дуже надихнув Катю, і одного разу вона написала "Русалочки". Ця пісня про те, як знайти себе в світі, де людина назавжди втратила свій будинок. Історія про спробу залишити минуле позаду і спробі жити в новій реальності", - зазначено в описі до кліпу.

Для відео Павленко приміряла незвичайний для себе образ. Співачка вбралася в прозору сукню і вразила фанів жіночністю. Також в кліпі можна помітити співаючий ансамбль.

"Бабусі на відео - берегині українського фольклору з ансамблю "Берегиня", які у 2022 році перебували під російською окупацією на півночі України. Попри величезну небезпеку і довгий шлях, ці бабусі були раді приїхати і взяти участь у відеозйомці. Ці жінки, свідки двох страшних воєн, є символом стійкості українського народу, який залишається на своїй землі і зберігає свої традиції, попри усі обставини. Історія "Русалочки" завжди актуальна і присвячена кожній людині нашої планети, яка шукає своє місце в світі", - додали музиканти.

Підписуйся на сторінки UAINFO Facebook, Telegram, Twitter, YouTube

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
4 мая 2024