Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

"Нехай сюди не повертаються": актор Цимбалюк "проїхався" по чоловікам-втікачам

uainfo.org

Нехай сюди не повертаються: актор Цимбалюк проїхався по чоловікам-втікачам

Український актор Тарас Цимбалюк з початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну залишався на батьківщині. У нього є тверда громадянська позиція, тому він активно допомагає ЗСУ в тилу, передає УНІАН, інформує UAINFO.org.

А ось до чоловіків-втікачів актор ставитися різко негативно. Він вважає, що жодна людина з українським паспортом не може бути байдужою до війни. А якщо людина ухвалює рішення втекти в такі часи, то краще, щоб вона взагалі не поверталася на батьківщину.

Читайте також: Влад Яма повернувся в Україну. ФОТО

"Зловив себе на думці, що у мене, м'яко кажучи, відпало бажання спілкуватися зі знайомими чоловіками, які виїхали з України і абсолютно нічим не допомагають рідній країні в такий жахливий період. Таке безхребетне населення зовсім не потрібне перспективній Україні. Думаю, нехай краще такі "українці" миють посуд і обслуговують інші країни. І, звичайно, сюди не повертаються!" - заявив артист на своїй сторінці в Instagram.

Він також відзначив тих людей, які під час зборів на армію скидають навіть найменші суми. За словами Тараса, це дуже зворушливо, адже у них може взагалі не бути можливості донатити, але вони це роблять.

Читайте також: Винник не повернеться в Україну: блогер розкрив діагноз співака

"Буває пишуть в директі: "Тарасе, бачили ви там з Олійником знову щось закупили, у мене немає грошей, але є авто, можу відвезти броніки або амуніцію, вона ж важка...". Або пропонують допомогу в якості фізичної сили", - додав Цимбалюк.

Крім того, артист заявив, що ніхто не має права сидіти, склавши руки.

"Є маса фронтів, які повинні безперервно працювати до настання перемоги", - підсумував Цимбалюк.

Підписуйся на сторінки UAINFO Facebook, Telegram, Twitter, YouTube

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
3 мая 2024