Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Лідера Rammstein звинувачено у зґвалтуваннях – ЗМІ

uainfo.org

Лідера Rammstein звинувачено у зґвалтуваннях – ЗМІ

Проти вокаліста Rammstein Тілля Ліндеманна порушили кримінальну справу за статтею про зґвалтування. Розслідуванням займається прокуратура Берліна, повідомляє Berliner Zeitung, передає УНІАН, інформує UAINFO.org.

"Як підтвердили в юридичному комітеті Палати представників, до музиканта є кілька претензій. Тепер їх перевірятиме прокурор. У чому саме полягала підозра, не повідомляється", - зазначило видання.

Також повідомляється, що за останні дні звинувачення проти Ліндеманна висунули кілька жінок. Вони розповіли, що під час концертів їх запрошували на вечірки. Молодих фанаток нібито кликали провести час зі співаком, ці ситуації здавалися їм "моторошними".

Читайте також: Замішана у секс-скандалах: із Rammstein вигнали росіянку, яка відбирала жертв для "приватних зустрічей" з Ліндеманном

"За словами деяких жінок, статеві акти були", - додало видання.

Також повідомляється, що сам Ліндеманн всі звинувачення заперечує. Адвокати артиста відзначили, що в мережі з'явилося чимало претензій від жінок. За словами представників співака, всі слова про те, що він міг когось ґвалтувати або запрошувати на вечірки, де дівчат "накачували" алкоголем, є неправдою.

Підписуйся на сторінки UAINFO Facebook, Telegram, Twitter, YouTube

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
3 мая 2024