Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Трансгендерна модель після зустрічі з Байденом оголила груди у Білому домі

uainfo.org

Трансгендерна модель після зустрічі з Байденом оголила груди у Білому домі

Трансгендерна активістка та модель Роуз Монтойя після зустрічі з президентом США Джо Байденом та першою леді Джилл Байден оголила груди на фоні Білого дому, що спричинило скандал у США.

Про це пише news.yahoo.com, передає ТСН, інформує UAINFO.org.

Відомо, що інфлюенсерку запросили до Білого дому на святкування Місяця прайду, присвяченого ЛГБТКІ+ родинам.

У понеділок Монтойя опублікувала TikTok з суботнього святкування на галявині Білого дому, де її вітають президент Джо Байден і перша леді Джилл Байден, а також вона позує на селфі, знятому з президентом.

"Це транс-радість. Ми тут, у Білому домі, не вибачаючись", - написала активістка.

В один момент Монтойя позує топлес з двома іншими людьми і рухає грудьми вгору і вниз. Після її відвертої витівки адміністрація Байдена заборонила їй брати участь у будь-яких майбутніх заходах.

Трансгендерна модель у відповідь заявила, що у Вашингтоні немає заборони на оголення грудей.

"Я повністю підтримую цей рух і оголення сосків. Мої друзі-трансгендери демонстрували шрами від операцій на верхній частині тіла і насолоджувалися цим, і я захотіла приєднатися до них", - пояснила свій вчинок модель.

Підписуйся на сторінки UAINFO Facebook, Telegram, Twitter, YouTube

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
3 мая 2024