Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

В Одесі за тиждень зафіксували 57 випадків гострої кишкової інфекції

dilova.com.ua

В Одесі за тиждень зафіксували 57 випадків гострої кишкової інфекції

За інформацією ДУ «Одеський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України», за минулий тиждень на гострі кишкові інфекції захворіли 57 одеситів, з яких 63,2% склали діти віком до 17-ти років.

Згідно з факторним аналізом, більшість випадків захворювань пов’язані із вживанням готових домашніх страв з порушенням технології приготування і зберігання, молочних і м’ясних продуктів, придбаних у невстановлених для торгівлі місцях, немитих овочів і фруктів.

Захворюваність на ГРВІ та грип в Одесі за останній тиждень склала 1767 випадків, з яких 73,3% — діти. Інтенсивний показник захворюваності на ГРВІ, включно з коронавірусною хворобою, перебуває нижче за епідемічний поріг у 3 рази, що відповідає низькому рівню інтенсивності епідемічного процесу.

На COVID-19 за минулий тиждень захворіли 45 одеситів, серед яких п’ять дітей. Госпіталізовано за тиждень 15 пацієнтів з COVID-19, що на 28,5% менше, ніж попереднього тижня.

ПІДПИСУЙСЯ НА НАШ TELEGRAM І БУДЬ В КУРСІ ПОСТІЙНО!

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
2 мая 2024

Другие новости

Больше новостей