Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

У Запоріжжі нетверезий водій «Лексуса» таранив «Шкоду»

mig.com.ua

У Запоріжжі нетверезий водій «Лексуса» таранив «Шкоду»

ДТП за участі водія з явними ознаками сп’яніння сталася в Олександрівському районі.

Близько опівночі, уточнює Патрульна поліція Запорізької області, на перехресті вулиці Української та проспекту Соборного, водій автомобіля Lexus, рухаючись другорядною дорогою, не надав перевагу в русі автівці Skoda Octavia, яка їхала головною дорогою. У результаті чого відбулося зіткнення. На щастя, в автопригоді ніхто не травмувався, транспортні засоби отримали механічні пошкодження.

Під час спілкування, у керманича автівки Lexus інспектори виявили явні ознаки алкогольного сп’яніння та водій пройти огляд у встановленому законом порядку відмовився.

Надалі під час перевірки документів інспектори встановили, що 26-річний керманич уже був позбавлений права керування та притягався до відповідальності за нетверезе водіння. Керманич також не мав із собою страхового поліса.

Тож на водія патрульні склали ряд адмінматеріалів:

ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП);

ч. 2 ст. 130 (Повторне, протягом року керування транспортним засобом у стані сп’яніння або відмова від проходження огляду);

ч. 5 ст. 126 (Повторне протягом року керування транспортним засобом особою, що не має такого права);

ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом без відповідних документів) КУпАП.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
5 мая 2024