Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

"Love Maria". Дан Балан презентував новий кліп, знятий у мирному Києві. ВІДЕО

uainfo.org

Love Maria. Дан Балан презентував новий кліп, знятий у мирному Києві. ВІДЕО

У кліпі знялися понад 2 тисячі 500 дітей зі столичних шкіл / фото прес-служба

На YouTube каналі Crazy Loop – альтер-его артиста Дана Балана, було презентовано кліп під назвою Love Maria. Його знімали у мирному Києві до повномасштабної війни РФ проти України.

"Ідея повернути до життя персонажа Crazy Loop прийшла до артиста після того, як додаток Tik Tok став вкрай популярним. Тоді артист згадав, наскільки сильно він любить танцювати. 2008 року Dan Balan вже презентував одну роботу Crazy Loop під назвою "Mm-ma-ma". На той час відеокліп став феноменом в інтернеті і зібрав десятки тисяч пародій по всьому світу. Шанувальники наслідували його у характерних для Crazy Loop елементах одягу", - повідомила прес-служба артиста, інформує UAINFO.org з посиланням на УНІАН.

Читайте також: "Найкращий чоловік у світі": Тіна Кароль підігріла чутки про роман із відомим співаком

Кліп знімали 9 днів. Зйомки проходили у мирному Києві, після чого відео опрацьовували понад 3 місяці. У кліпі знялися понад 2 тисячі 500 дітей зі столичних шкіл.

"Це відео знято у мирному Києві, до повномасштабної війни. У кліпі взяли участь близько 2500 дітей із київських шкіл. У відео вони щасливо насолоджуються своїм дитинством і навіть не уявляють, що скоро їхнє життя зміниться. Сьогодні, коли ми презентуємо цю відеороботу, ми молимося за дітей, які постраждали від цієї трагедії", - розповів Дан Балан.

У кліпі показано історію персонажу з 80-х років. Він подумки повертається в цей час і згадує своє перше кохання з ім'ям Марія.

Читайте також: "Відстоювали свої почуття". Тіна Кароль розповіла про стосунки з Даном Баланом

Нагадаємо, Dan Balan є засновником гурту O-Zone, пісні якого стали світовими хітами. В останні роки співак був активним в Україні. Він став тренером-переможцем проєкту "Голос країни-9" на телеканалі "1+1 Україна", зібрав солд-аут у столичному Палаці Спорту, трансляція концерту на телебаченні зібрала близько 7 мільйонів унікальних глядачів.

Підписуйся на сторінки UAINFO Facebook, Telegram, Twitter, YouTube

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
1 мая 2024

Другие новости

Больше новостей